Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Valpbesök på Renen

Av Amanda Terapihund - 20 juni 2009 13:05


Vilken dag för valparna mina! Först besök på Prisma på förmiddagen och sedan på eftermiddagen på Renen. Vid besöket på Renen var jag med för att Kjell ville det när valparna var på Prisma på förmiddagen.


Tikvalpen var jättetrött efter förmiddagens utflykt och sov gott

i Anna-Marias famn


Jag och en valp har det bra hos Fredrik


Marie är snäll, och valpvan, så dom fick gnaga på hennes fingrar...å tiken sover vidare hos Anna-MariaPå Renen ville personalen också kela med valparna. Här är det Janina som pratar med en av dem.Janina och två valpar har dragkamp med mitt koppel


– "Det gäller att ligga i om man ska vinna dragkampen!"


AMANDA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se