Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Idag är vi åtta veckor - veterinären på besök

Av Amanda Terapihund - 23 juni 2009 11:05


Idag har mina valpar blivit veterinärbesiktade och "godkända" så nu börjar de flytta till sina nya flockar. Alla skötte sig bra på bordet vid undersökningen, fast ett par av dem tyckte sprutan gjorde ont! Konstigt – igår chipmärktes de och det är så mycket grövre spruta, men det gick bättre?


Bilder från dagens besiktning:


Veterinären lyssnar på Vivas hjärta och Viva slingrar sig nästan ut ur bilden


Viva försöker slicka fotografen, men når inte riktigt fram...

Viva heter Trollsångens AK Allras-Ötast och är osåld p.g.a sent återbud.


Trollsångens AK Allrap-iggast "Eddie" flyttar till Haparanda


Veterinären kollar bettet på Trollsångens AK Allrak-Lokast "Rambo".

Rambo blir lulebo


Elvis hjärta låt också bra. Elvis flyttar till Luleå.

Elvis "riktiga" namn är Trollsångens AK Allrag-Ladast.


PS AK står för mammans resp pappans initialer; A=Amanda, K="Krille"


AMANDA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se