Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

Nästa valp ut - trodde vi ja...

Av Amanda Terapihund - 24 juni 2009 11:16


Idag skulle Elvis Andersson flytta till sin familj i Luleå, men två timmar innan dom skulle komma och hämta honom ringde den blivande hussen och lämnade återbud.


Vi blev alla snopna över det sena återbudet, men samtidigt glada att Elvis inte behövde flytta till nytt hem och att man skulle upptäcka att man inte hade tillräckligt med tid för honom efter några dagar. Nu får han gå kvar här tills vidare och leka med mig och sin syster och alla andra hundar!


Elvis (eller vad du vill kalla honom) är alltså till salu igen, liksom sin syster som vi också fick ett sent återbud på.


AMANDA

 
ANNONS
 
izzma

izzma

24 juni 2009 20:42

Åå jag hade mera än gärna haft 2 kompisar att busa med, eller åtminstånende en till ;)
Kram från Izzma

http://www.lakristroll.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se