Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Bara tiken kvar hemma!

Av Amanda Terapihund - 29 juni 2009 11:24


Förra torsdagen flyttade mina sista två pojkar, Eddie till Haparanda och Ex-Elvis till Kalix. Ex-Elvis kommer att få ett nytt eget namn.


Kvar hemma är nu tiken och gissa om vi leker! Hon är jättekul för hon är alltid glad och pigg och snabb som bara den.


Här är Eddie med nästan hela sin familj – storasyster fattas


På lördag fick matte rapport från dem och Eddie hade varit sååå duktig; han hade inte kissat eller bajsat inne en enda gång sedan de hämtade honom.


"Ex-Elvis" i sin nya mattes famn, och...


...med hela sin familj. Titta! Han har en storebror som också är en cavalier. Storebror heter Båtsman och är en snart 2-årig trefärgad hane.


LYCKA till alla som blivit ägda av mina pojkar!
AMANDA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se