Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

"Ex-Elvis" har fått ett eget nytt namn – OZZY

Av Amanda Terapihund - 30 juni 2009 14:05


Min  valp som flyttade till Kalix, eller närmare bestämt Risön, har nu fått nytt eget namn av sina människor; det blev Ozzy. Det namnet gillade min matte! Ozzy verkar ha funnit sig väl tillrätta och är ganska busig. Han äter bra och sover bra. När han fick klorna klippta då somnade han : ) och han har provat att använda halsband för första gången igår och det gjorde han ingen större affär av heller.


Här smakar Ozzy på skosnörena till en stövel; tjaa, fast bättre än...


...krattan! Den var nog så hård


Härligt att ha en snäll storebror! Båtsman visar mig hur det ska vara. Här ligger han med Ozzy när han sover en stund


AMANDA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se