Direktlänk till inlägg 26 juli 2009

Vi har ett JÄTTEHÅL i vårt lilla hus...

Av Amanda Terapihund - 26 juli 2009 22:18


Jag har sökt och sökt men nu får jag nog ge upp – jag hittar henne INTE... Den 10 juli for husse, matte och Buppan (Trollsången Allras-Ötast) till Umeå – och Buppan kom inte hem!!! Hon stannde på kennel Williwaw.


Det är ett jättehål i vårt hus sedan dess, ALLA saknar henne fortfarande och ångrar att vi inte lät henne stanna hos oss. MEN hon har det jättebra hos sina nya mattar och hussar och har fått många nya hundkompisar, så henne är det inte synd om! Det är värre för oss på Trollsången.


När matte tömmer kameran på bilder ska ni få se bild på henne med nya matten.


Matte och husse har sagt att jag nog ska få nya valpar för dom jag hade var så charmiga och söta. Vi får se när det blir.


Puss, puss

AMANDA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se