Direktlänk till inlägg 11 november 2009

Long Time No See...

Av Amanda Terapihund - 11 november 2009 12:54


Matte har varit dålig på att låta mig låna datorn för att skriva i min blogg, men nu har det hänt rätt mycket som jag bara MÅSTE få berätta för er. Jag får dela upp det lite och börjar med...


KAPITEL 1


Alla mina valpar med Krille (utom Buppan) har jag fått träffa två gånger. Först hade matte samlat till en valpträff i Överkalix. Valparna fick leka, gå på promenad på Lappberget och lillmatte Anna hade en handlerkurs inför Vinthundklubbens inofficiella utställningen i Boden i oktober. Alla hanvalpar var anmälda till utställningen och bara en av mattarna/hussarna visste hur en utställning gick till och hade varit på utställning tidigare. Valparna och deras handlers var otroligt lättlärda och duktiga och det var såååå skojigt att träffa alla med sina respektive mattar, hussar och småmattar/-hussar.


Vi hade också en del teori och allmänt hundprat inne i SCA:s grillkåta på Lappberget; och njöt givetvis också av god grillad mat och kaffe i den goda värmen.  Fantastiskt att få fri tillgång till den Glad, tack!

Hoppas vi kan träffas igen och göra något liknande.


Lillmatte Anna fotograferade en del, matte ska få söka fram de bilderna och visa dem för er.


FORTSÄTTNING FÖLJER...


AMANDA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se