Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Stolt över min vackra syster!

Av Amanda Terapihund - 15 december 2009 16:37


Jag är JÄTTESTOLT över min syster, KBHV-09 SEUCH SV-09 Campanards Dream Rose som blev BIM på HUND 2009. JÄTTEGRATTIS syrran!

Ja, vi är inte kullsyskon, men vi har samma mamma och Dream Rose´ pappa är min farfar.


  

KBHV-09, SECH, SV-09 Campanards Dream Rose , alias Skrållan

Bilden är tagen i sundsvall -09 då Skrållan blev CHAMPION

foto: Ola AxelssonSjäv har jag bara varit på en officiell (i Finland) och en inofficiell utställning   AMANDA

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annika Renberg

20 december 2009 11:48

Hej Amanda!

Tack för gratulationerna, det har verkligen varit ett fantastiskt år! Vilken fin sida du har.
God Jul & Gott nytt år
önskar lillasyster "Skrållan" med matte Annika

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se