Direktlänk till inlägg 29 december 2009

Gott slut på 2009!

Av Amanda Terapihund - 29 december 2009 19:46


Nu ligger vi här i stugvärmen och myser! Alla barn har gått och lagt sig efter att ha ätit och lekt en stund. Det har varit roligt idag, för Karin med syster Linda och mamma Eva har varit och tittat på mina valpar. Karin vill köpa en av tikarna.


Jag har aldrig träffat dem förut, men det har gammelmatte, för hon har sålt en cavaliertik till dem för 15 år sedan, lilla Sviro. Sviro blev 15 år och somnade in i somras. Nu har lillmatte i den familjen blivit stor, utbildat sig (till veteriär) och vill ha en alldeles egen cavaliervalp. Fast jag undrar jag... "mormor" och "morfar" ska vara valpvakt ibland – dom kanske inte lämnar tillbaks min lilla valp till Karin? Ja, det visar sig. Jag har osålda syskon så dom kan faktiskt köpa en egen!


Både matte och Linda fotografera en massa bilder så här får ni se hur vi ser ut nu. Uppställningsbilder blir det under helgen för er som vill se dem. Håll ut!


  

  

Trångt i matskålen


  

Karin hjälper "orange" tik att städa ur skålen

 

  

Hane "blå". Tyvärr har vi ingen bild på hane "brun"

 

  

Tik "orange"

 

  

Tik "orange" biter Karin i benet – folkilsken???

 

  

"Orange" tik...

 

...och "gul" tik 

 

  

...lilla "gulan" igen

 

Alla bilder här ovanför har Linda tagit. Tack, Linda för att jag får använda dem i min blogg!Matte tog också lite bilder...  


"Orange" tik


  

"Gul" tik


 

Alla fyra

  

 


  

Pojkarna somnade gott i Lindas knä 


  

Tikarna


   

 Mormor och moster... AMANDA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se