Direktlänk till inlägg 7 januari 2010

Bilder vid 8 veckors ålder

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18


Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den försökte hon med alla medel ta utan att behöva stå fint. På henne är det mest "backa"-bilder. Hon upptäckte snart att det inte gick att komma framår för där var lillmattes hand, men bakåt gick rätt bra.

Jag visar några bilder i alla fall till er som är nyfikna på valparna. Fler kommer, förhoppningsvis under helgen.


Blå hane – Lakrits-TrollTILL SALU  


  Brun hane – Djungel-Vrål - ev. TILL SALU

  


  Gul tik – Fudge - stannar hos mamma Amanda  


  Orange tik – Smör-Kola - flyttar till Karin i Kalix  


    


  


Puss o slick

från AMANDA 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 29 december 2009 19:46

Nu ligger vi här i stugvärmen och myser! Alla barn har gått och lagt sig efter att ha ätit och lekt en stund. Det har varit roligt idag, för Karin med syster Linda och mamma Eva har varit och tittat på mina valpar. Karin vill köpa en av tikarna. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se