Direktlänk till inlägg 9 januari 2010

Fudge (och Astrid)

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16


Hej i natten!

Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina små ben. Hon försökte på alla sätt stjäla korvbitarna ur lillmattes händer. Se bara här:


  

Här tror jag att hon lyckades komma åt korven genom att bita lillmatte i fingret - hårt! Aja, baja! DET går inte när man är vuxen, men lillmatte bara skrattade när Fudge bet henne?


  

Det här var lite snällare attack mot godbiten

 

Fudge stannar hos mig och min flock. Smör-Kola blir kalixbo om en och en halv vecka.


     


Det här är en av mina kennelkamrater, siberian husky-tiken "Astrid". Astrids stamtavlenamn är Qashiwas Italian Style. Egentligen är det lillmattes hund så när lillmatte flyttar så följer nog Astrid med. Visst är hon vacker!?


AMANDA

 
ANNONS
 
Virpi & Turo

Virpi & Turo

9 januari 2010 09:48

Grattis till den nya familjemedlemmen!:) Hon är sååå söt!

http://www.jatomic.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36

Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängta...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Av Amanda Terapihund - 29 december 2009 19:46

Nu ligger vi här i stugvärmen och myser! Alla barn har gått och lagt sig efter att ha ätit och lekt en stund. Det har varit roligt idag, för Karin med syster Linda och mamma Eva har varit och tittat på mina valpar. Karin vill köpa en av tikarna. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se