Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Bilder

Av Amanda Terapihund - 11 januari 2010 11:36


Ännu en härlig dag, med bara -4 grader! Idag ska valparna få gå ute igen. Den senaste månaden har det varit rejält kallt (-20 -- -38) så valparna har bara varit ute en gång innan igår. Igår var det plötsligt 0-gradigt så då blev det en efterlängtad och rolig utflykt i snön på gården. Tyvärr blev det inte förrän på kvällen och då var det för mörkt att fotografera.

Här är lite fler bilder från förra fotograferingen.


  

Systrarna sus & dus mördar resterna av en petbed. Deras favoritleksak!? 


  

...plötsligt vill jag ha en puss av mamma


  

Söt trots matkladd i hela ansiktet 


  

Hjälpsamme herrn slår till! Han gör tappra försök att rädda systern från fotografering. Om inte annat så stör man ju lite...


  

Närbild av fotograferingssabotören


  

- "Undrar just om jag ska reta Love lite också? "
Love är än snäll gammal (drygt 11 år) dam som gärna ligger tillsammans med valparna och agerar "tuggben"...


  

...men här går valpen över gränsen.  Signalerna till valpen är ytterst subtila, jag noterade det inte förrän jag såg bilden. Men valpen fattade genast galoppen och bytte offer.

Jämför bilderna ovan. Love har inte flyttat tassarna eller rört på huvudet. Hon har bara öppnat munnen lite och visar lite, lite av tungan. Hon morrade inte heller, åtminstone inte så jag hörde det.

 

Hälsningar

AMANDA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Terapihund - 18 januari 2010 15:05


  ... av Monika och Kajsa. Kajsa har varit i stallet och skött om och ridit sin Boy och mamma Monika har hjälpt till – hon är väldigt duktig på det  :-) – att sköta de andra hästarna i stallet. De avslutade dagen med en titt- och leks...

Av Amanda Terapihund - 16 januari 2010 16:59

Äntligen är det mildare, under -10 grader varje dag, så valparna kan gå ut flera gånger om dagen – när de vaknar, när de ätit och någon gång däremellan också. Dom är riktigt duktiga på att göra sina behov ute och stannar inte ens för att kis...

Av Amanda Terapihund - 9 januari 2010 01:16

Hej i natten! Nästan alla har gått och lagt sig och sover gott. Jag och matte är vakna och vill visa ett par bilder på min Fudge ("gul tik"). Hon var väldigt upprymd och exalterad när matte skulle fotografera dem och ville inte alls stå på sina ...

Av Amanda Terapihund - 7 januari 2010 12:18

Jaa, de barna, de barna! Jag fick verkligen skämmas för deras uppförande vid fotograferingen. Den "blå" hanen (namn efter halsbandsfärgen) var duktigast och busigast var "gul" tik – hon ville absolut inte vara med. Korven var helt OK så den ...

Av Amanda Terapihund - 29 december 2009 19:46

Nu ligger vi här i stugvärmen och myser! Alla barn har gått och lagt sig efter att ha ätit och lekt en stund. Det har varit roligt idag, för Karin med syster Linda och mamma Eva har varit och tittat på mina valpar. Karin vill köpa en av tikarna. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se